Videofragmenten

Agressie de Baas afl. 16 - Praktijkvoorbeelden - Hangjongeren

In deze aflevering gaat trainingsacteur en anti-agressietrainer Mike Kuyt allochtone hangjongeren aanspreken op hun gedrag; We zien eerst hoe het vooral NIET moet! Hangjongeren worden vaak als een last gezien door de buurt. Is dat terecht? In deze voorlopig laatste aflevering gaan we het eens anders invliegen. Met dank aan de medewerking van de Syrische jongeren Rajap, Youssef, Majid en Mohamed. Camera: Wim Brouwers - Geluid: Maud Taborsky.

Agressie de Baas afl. 15 - Praktijkvoorbeelden - Geluidsoverlast

Een grote bron van ergernis; buren die veel geluidsoverlast produceren. Vaak laten mensen zich leiden door hun emoties. Als de buren regelmatig een feestje geven tot 4 uur 's nachts in de tuin, is het zaak er iets van te zeggen, maar kies dan wel het juiste moment. Zorg dat je zelf eerst rustig blijft. Agressietrainer en trainingsacteur Mike Kuyt gaat het experiment aan en belt aan bij zijn asociale buurman. Maar in hoeverre is deze buurman asociaal?

Agressie de Baas afl. 14 - Praktijkvoorbeelden - Een vrouw complimentjes geven zonder #metoo

Trainingsacteur en agressietrainer Mike Kuyt toetst de theorie aan de praktijk. In deze aflevering van Agressie de Baas geeft Mike een compliment aan actrice Nienke Brinkhuis. Is zij blij met dit compliment? Is het een oprecht compliment of heeft de gever van dit compliment een dubbele agenda? Is dit een gevalletje #metoo en zit er iets achter? Bekijk de video en oordeel zelf!

Agressie de Baas afl. 13 - Praktijkvoorbeelden - communiceren in relaties deel 2

Trainingsacteur en agressietrainer Mike Kuyt gaat de theorie toetsen aan de praktijk. In deze aflevering van Agressie de Baas laat Mike samen met actrice Nienke Brinkhuis zien hoe je effectief kunt communiceren in relaties om iets van je partner gedaan te krijgen zonder ruzie. In aflevering 13 gaat het om de veelgehoorde irritaties binnen relaties rond de was die rondslingert, het loszittende dopje van de tandpasta of de vaat die niet wordt ingeruimd.

Agressie de Baas afl. 12 - Praktijkvoorbeelden - Communiceren in relaties deel 1

Trainingsacteur en agressietrainer Mike Kuyt past de theorie rond anti-agressietrainingen toe in de praktijk. In deze aflevering van Agressie de Baas laat Mike samen met actrice Nienke Brinkhuis zien hoe je, zonder ruzie of gezeur, je partner kunt voorstellen om samen weer eens iets leuks te doen. Het heeft geen zin om verwijten te maken. Benadruk het saamhorigheidsgevoel door positief met elkaar te communiceren.

Agressie de Baas afl. 11 - Praktijkvoorbeelden - Authentiek communiceren

In deze aflevering van Agressie de Baas laat agressietrainer Mike Kuyt samen met Remko Rijpkema zien hoe belangrijk het is voor een baliemedewerker om de juiste emoties te lezen en authentiek in de communicatie te blijven. Het is maar een voorbeeld maar op deze manier voorkom je dat de agressie kan escaleren. Met dank aan apotheek Alphega de Hoef in Alkmaar en Remko Rijpkema van EDS Music (camera, geluid, spel)

Agressie de Baas afl. 10 - Praktijkvoorbeelden - Eerst de emotie, dan de inhoud

In deze aflevering van Agressie de Baas draait het om frustratie agressie. De klant is boos en of het nu terecht is of niet, jij als verkoper of baliemedewerker zult eerst de emotie voor moeten laten gaan voordat je op de inhoud overgaat. Doe je dat niet, dan ontstaat er wrijving. Agressietrainer Mike Kuyt maakt dit inzichtelijk door middel van een rollenspel met Remko Rijpkema van EDS Music. Omgaan met agressie betekent rustig blijven en je verplaatsen in de klant. Dan verloopt de communicatie een stuk beter

Agressie de Baas afl. 9 - 'Klootzak' - Omgaan met frustratie en instrumentele agressie

In aflevering 9 van Agressie de Baas legt agressietrainer Mike Kuyt uit hoe je omgaat met frustratie agressie en instrumentele agressie. Wat zijn de do's en de don'ts? Op welke manier kun je een grens stellen? Bekijk de video en zet alles voor jezelf op een rijtje. Omgaan met agressie is momenteel een van de belangrijkste vaardigheden binnen de samenleving. Ontdek de mogelijkheden op deze site om een agressietraining op maat te volgen!

Agressie de Baas - aflevering 8 - Frustratie of grensoverschrijdende agressie?

In deze 8e aflevering van Agressie de Baas laat agressietrainer Mike Kuyt, aan de hand van een rollenspel, zien welke verschillen er bestaan tussen frustratie agressie en instrumentele agressie. Er is namelijk een enorm verschil in benaderingswijze tussen mensen die frustratie agressie laten zien of mensen die instrumentele agressie uiten. In sommige gevallen kunnen beide vormen van agressie gelijktijdig voorkomen. In deze casus draait het om 'fout parkeren'.

Agressie de Baas afl. 7 - Agressie in de trein - Alles over omdenken

Uit het leven gegrepen! Als agressietrainer blijft Mike zich ontwikkelen. In deze aflevering van Agressie de Baas beschrijft hij een persoonlijke ervaring met betrekking tot agressie in de trein. Twee dezelfde situaties binnen een periode van 6 jaar. De manier waarop hij in de eerste situatie reageerde, verschilde enorm met zijn manier van reageren in de tweede situatie. Het heeft alles te maken met 'omdenken' en 'gedachten sturen'. Hoe blijf je relaxed in een spannende en stressvolle situatie?

Agressie de Baas afl. 6 - Mentale stress - Gedachten sturen

In deze aflevering van Agressie de Baas laat agressietrainer Mike Kuyt zien hoe je stress kunt verminderen bij jezelf door middel van 'omdenken' of gedachten sturen. Daarnaast laat hij zien hoe je met stress reducerende oefeningen veel kunt bereiken. Iedereen heeft wel eens last van stress. Dan is deze aflevering een echte eye-opener. Er zijn ook mensen die heel stressgevoelig zijn. Dat komt omdat ze nogal hooggevoelig of tobberig van aard zijn. Ook daar heeft Mike tips voor dus kijk snel!

Agressie de Baas afl. 5 - Fysieke stress - Nuttige oefeningen

Op alle mogelijke momenten in je leven kan de stress je plotseling overvallen. Als dat gebeurt, kun je door drie simpele stress reducerende oefeningen de stress bij jezelf verminderen. Deze oefeningen zijn easy-to-do en overal toepasbaar: thuis of op je werk. Agressietrainer Mike Kuyt doet deze oefeningen vaak tijdens agressietrainingen om de deelnemers bewust te maken van de juiste spierspanning en ademhaling. In deze video doet hij het voor dus doe gezellig mee!

Agressie de Baas afl. 4 - Vroeger was alles beter

In deze aflevering van Agressie de Baas gaat agressietrainer Mike Kuyt in op de vraag of vroeger alles beter was. Vroeger was alles een stuk minder efficiënt: we hadden geen internet of mobiele telefoon. Maar was het vroeger dan niet toch een stuk gezelliger? Mike zet alles op een rijtje. Laten we kijken of de uitspraak 'vroeger was alles beter' wel degelijk hout snijdt.

Agressie de Baas afl. 3 - Lastige mensen

Omgaan met agressie en lastige mensen. Hoe doe je dat? In hoeverre zijn lastige mensen bewust lastig? En zijn we zelf van tijd tot tijd ook niet lastig? Dominant of agressief gedrag wordt niet op prijs gesteld. Als je in een slachtofferrol zit of in de klaagmodus ook niet. Maar staat Nederland niet bekend als zeurderig klaaglandje? Nou dan! Mike Kuyt houdt een pleidooi voor lastige mensen. Hij geeft tips aan mensen die lastig gedrag vertonen maar houdt ze ook een spiegel voor.

Agressie de Baas afl. 2 - Omgaan met frustratie

Hoe herken je frustratie agressie als baliemedewerker, caissière, manager, gemeenteambtenaar, buurman, politieman of partner en hoe kun je effectief omgaan met frustratie agressie? Agressietrainer Mike Kuyt legt voor de camera uit wat de kenmerken zijn van deze vorm van agressie. Eigenlijk hebben we veel van deze kenmerken zelf ook in ons. Het zijn vaak oprechte emoties die voortkomen uit onmacht en onvrede. Als je hier op de juiste manier aandacht aan geeft, kun je frustratie agressie effectief laten de-escaleren.

Agressie de Baas afl. 1 - Oorzaken van agressie

Uit onderzoek blijkt dat agressie een steeds groter probleem wordt binnen onze samenleving. Hoe komt het dat we een steeds korter lontje hebben. In deze verhelderende reeks van Agressie de Baas zal agressietrainer Mike Kuyt diverse aspecten en situaties rond agressie belichten. In deze eerste aflevering doet Mike uit de doeken wat de diverse oorzaken zijn van agressie en hoe je dat in de communicatie merkt bij mensen, zowel verbaal als non-verbaal.

Rollenspel met Mike Kuyt waarin frustratie ontaardt in instrumentele agressie

In deze trainingsvideo laat trainingsacteur Mike Kuyt zien dat de gemoederen hoog kunnen oplopen als je als baliemedewerker, caissière, winkelbediende of manager geen aandacht geeft aan de frustratie van de klant. Op die manier kan frustratie agressie razendsnel omslaan in instrumentele agressie met alle gevolgen van dien! In het trainingsfilmpje is dan ook duidelijk te zien hoe Mike steeds bozer wordt omdat de onzichtbare tegenpartij geen aandacht geeft aan de frustratie in de verbale en non-verbale communicatie.

Assessment rollenspel met trainingsacteur Mike Kuyt

Bij rollenspellen tijdens assessments gaat het er anders aan toe dan bij agressietrainingen en communicatietrainingen. Bij assessments gaat het erom dat je de juiste competenties oproept bij de kandidaat tijdens een sollicitatiegesprek. In deze video laat trainingsacteur Mike Kuyt zien hoe een rollenspel kan verlopen tijdens een assessment. Hij speelt in dit voorbeeld een ontevreden werknemer. In het eerste deel van het gesprek negeert de onzichtbare tegenpartij de verbale en non-verbale signalen in de communicatie. Zal het nog goed komen?

Rollenspel emotioneel schakelen met trainingsacteur Mike Kuyt

In dit rollenspel zien we trainingsacteur Mike Kuyt razendsnel schakelen tussen emoties. Niet alleen de snelheid is belangrijk maar ook de integriteit en geloofwaardigheid van het spel moet overeind blijven anders is het voor een kandidaat of deelnemer lastig om adequaat op het gedrag te kunnen reageren. In deze video word je door trainingsacteur Mike Kuyt meegenomen in een emotionele rollercoaster. Hij is klantvriendelijk en klantonvriendelijk tegelijk.

NCOI (Open Lijn trainingen)
Manager Docentenopleiding
Mike is heel gedreven en zijn enthousiasme brengt beweging in de groep. ‘Hij is scherp en goed in staat om desfeer in de ruimte aan te voelen.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Rotterdam
Verpleegkundige
Fijne trainer die ook grenzen mee helpt bewaken van medewerkers.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Sneek
Huisarts
Enthousiaste trainer, goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Groningen
Doktersassistente
Mike laat je op een aangename en interactieve manier omgaan met minder aangename situaties in het vak.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Assen
Verpleegkundige
Leuke training, iedereen bleef betrokken, nooit een saai moment.
Reinis Reiniging
Coördinator
Hij heeft mijn aandacht vastgehouden tot het eind.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader plus
Hij traint op een speelse manier en blijft altijd respectvol.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader plus
Hij traint op een speelse manier en blijft altijd respectvol.
Afvalbrengstation Reinis Reiniging
medewerker
Fijne dynamiek, sterke interactie met de groep.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader
Toegewijd, professioneel en veel kennis.
Afvalbrengstation Reinis Reiniging Spijkenisse
Beheerder
Onwijs toffe gast, respectvol en begripvol, waardeer het ook dat er grapjes gemaakt mochten worden.
Ballorig Speelparadijs Utrecht
Vestigingsmanager
Zeer geduldige man, straalt rust uit en legt alles goed uit.
Ballorig Speelparadijs Enschede
Supervisor
Hij was hard als het moest maar ook geruststellend als het kon!
Ballorig Speelparadijs Tilburg
Medewerker
Ik voelde me veilig en ik werd persoonlijk begeleid, heel fijn!
Ballorig Speelparadijs Arnhem
Vestigingsmanager
Mike is heel meelevend en invoelend.
Ballorig speelparadijs Hoorn
Vestigingsmanager
Mike is goed in zijn vak en rustig, heel fijn om naar te luisteren.
Ballorig Speelparadijs Groningen
Supervisor
Duidelijk in zijn uitleg en goede ondersteuning.
Algemene beoordeling
Alle Mike Kuyt Trainingen bij elkaar worden gemiddeld met een 8.9 beoordeeld.
Kompas Veiligheidsgroep
De inzet van Mike draagt positief bij aan het (leer)rendement van de cursus. De cursisten zijn erg enthousiast over zijn aanpak! 
Betty Eisma
Praktijkeigenaar ‘Vanzelfsprekend’
Door de combinatie van theoretische kennis van de egoposities, een jarenlange ervaring als acteur en een goed inzicht in de menselijke communicatie, is hij als trainer en trainingsacteur beslist een toegevoegde waarde voor elke opleiding, cursus of training
Boni Supermarkten
Iedereen was erg enthousiast over de werkwijze en inzet van Mike 
Igor Mosterd
Span Organisatie en Advies
Mike's vrolijke maar ook zeer gedegen manier waarop hij zijn rol als co-trainer en trainingsacteur oppakt, werkt buitengewoon goed en leidt tot hoge scores en klanttevredenheid.
NCOI (Open Lijn trainingen)
Manager Docentenopleiding
Mike is heel gedreven en zijn enthousiasme brengt beweging in de groep. ‘Hij is scherp en goed in staat om desfeer in de ruimte aan te voelen.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Rotterdam
Verpleegkundige
Fijne trainer die ook grenzen mee helpt bewaken van medewerkers.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Sneek
Huisarts
Enthousiaste trainer, goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Groningen
Doktersassistente
Mike laat je op een aangename en interactieve manier omgaan met minder aangename situaties in het vak.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Assen
Verpleegkundige
Leuke training, iedereen bleef betrokken, nooit een saai moment.
Reinis Reiniging
Coördinator
Hij heeft mijn aandacht vastgehouden tot het eind.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader plus
Hij traint op een speelse manier en blijft altijd respectvol.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader plus
Hij traint op een speelse manier en blijft altijd respectvol.
Afvalbrengstation Reinis Reiniging
medewerker
Fijne dynamiek, sterke interactie met de groep.
Afvalbrengstation Reinis Reiniging Spijkenisse
Beheerder
Onwijs toffe gast, respectvol en begripvol, waardeer het ook dat er grapjes gemaakt mochten worden.
Afvalbrengstation Reinis Reiniging Spijkenisse
Beheerder
Onwijs toffe gast, respectvol en begripvol, waardeer het ook dat er grapjes gemaakt mochten worden.
Ballorig Speelparadijs Utrecht
Vestigingsmanager
Zeer geduldige man, straalt rust uit en legt alles goed uit.
Ballorig Speelparadijs Enschede
Supervisor
Hij was hard als het moest maar ook geruststellend als het kon!
Ballorig Speelparadijs Tilburg
Medewerker
Ik voelde me veilig en ik werd persoonlijk begeleid, heel fijn!
Ballorig Speelparadijs Arnhem
Vestigingsmanager
Mike is heel meelevend en invoelend.
Ballorig speelparadijs Hoorn
Vestigingsmanager
Mike is goed in zijn vak en rustig, heel fijn om naar te luisteren.
Ballorig Speelparadijs Groningen
Supervisor
Duidelijk in zijn uitleg en goede ondersteuning.
Algemene beoordeling
Alle Mike Kuyt Trainingen bij elkaar worden gemiddeld met een 8.9 beoordeeld.
Kompas Veiligheidsgroep
De inzet van Mike draagt positief bij aan het (leer)rendement van de cursus. De cursisten zijn erg enthousiast over zijn aanpak! 
Betty Eisma
Praktijkeigenaar ‘Vanzelfsprekend’
Door de combinatie van theoretische kennis van de egoposities, een jarenlange ervaring als acteur en een goed inzicht in de menselijke communicatie, is hij als trainer en trainingsacteur beslist een toegevoegde waarde voor elke opleiding, cursus of training
Boni Supermarkten
Iedereen was erg enthousiast over de werkwijze en inzet van Mike 
Igor Mosterd
Span Organisatie en Advies
Mike's vrolijke maar ook zeer gedegen manier waarop hij zijn rol als co-trainer en trainingsacteur oppakt, werkt buitengewoon goed en leidt tot hoge scores en klanttevredenheid.
NCOI (Open Lijn trainingen)
Manager Docentenopleiding
Mike is heel gedreven en zijn enthousiasme brengt beweging in de groep. ‘Hij is scherp en goed in staat om desfeer in de ruimte aan te voelen.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Rotterdam
Verpleegkundige
Fijne trainer die ook grenzen mee helpt bewaken van medewerkers.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Sneek
Huisarts
Enthousiaste trainer, goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Groningen
Doktersassistente
Mike laat je op een aangename en interactieve manier omgaan met minder aangename situaties in het vak.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Assen
Verpleegkundige
Leuke training, iedereen bleef betrokken, nooit een saai moment.
Reinis Reiniging
Coördinator
Hij heeft mijn aandacht vastgehouden tot het eind.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader plus
Hij traint op een speelse manier en blijft altijd respectvol.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader plus
Hij traint op een speelse manier en blijft altijd respectvol.
Afvalbrengstation Reinis Reiniging
medewerker
Fijne dynamiek, sterke interactie met de groep.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader
Toegewijd, professioneel en veel kennis.
Afvalbrengstation Reinis Reiniging Spijkenisse
Beheerder
Onwijs toffe gast, respectvol en begripvol, waardeer het ook dat er grapjes gemaakt mochten worden.
Ballorig Speelparadijs Utrecht
Vestigingsmanager
Zeer geduldige man, straalt rust uit en legt alles goed uit.
Ballorig Speelparadijs Enschede
Supervisor
Hij was hard als het moest maar ook geruststellend als het kon!
Ballorig Speelparadijs Tilburg
Medewerker
Ik voelde me veilig en ik werd persoonlijk begeleid, heel fijn!
Ballorig Speelparadijs Arnhem
Vestigingsmanager
Mike is heel meelevend en invoelend.
Ballorig speelparadijs Hoorn
Vestigingsmanager
Mike is goed in zijn vak en rustig, heel fijn om naar te luisteren.
Ballorig Speelparadijs Groningen
Supervisor
Duidelijk in zijn uitleg en goede ondersteuning.
Algemene beoordeling
Alle Mike Kuyt Trainingen bij elkaar worden gemiddeld met een 8.9 beoordeeld.
Kompas Veiligheidsgroep
De inzet van Mike draagt positief bij aan het (leer)rendement van de cursus. De cursisten zijn erg enthousiast over zijn aanpak! 
Betty Eisma
Praktijkeigenaar ‘Vanzelfsprekend’
Door de combinatie van theoretische kennis van de egoposities, een jarenlange ervaring als acteur en een goed inzicht in de menselijke communicatie, is hij als trainer en trainingsacteur beslist een toegevoegde waarde voor elke opleiding, cursus of training
Boni Supermarkten
Iedereen was erg enthousiast over de werkwijze en inzet van Mike 
Igor Mosterd
Span Organisatie en Advies
Mike's vrolijke maar ook zeer gedegen manier waarop hij zijn rol als co-trainer en trainingsacteur oppakt, werkt buitengewoon goed en leidt tot hoge scores en klanttevredenheid.
NCOI (Open Lijn trainingen)
Manager Docentenopleiding
Mike is heel gedreven en zijn enthousiasme brengt beweging in de groep. ‘Hij is scherp en goed in staat om desfeer in de ruimte aan te voelen.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Rotterdam
Verpleegkundige
Fijne trainer die ook grenzen mee helpt bewaken van medewerkers.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Sneek
Huisarts
Enthousiaste trainer, goede afwisseling tussen theorie en praktijk.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Groningen
Doktersassistente
Mike laat je op een aangename en interactieve manier omgaan met minder aangename situaties in het vak.
Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) Assen
Verpleegkundige
Leuke training, iedereen bleef betrokken, nooit een saai moment.
Reinis Reiniging
Coördinator
Hij heeft mijn aandacht vastgehouden tot het eind.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader plus
Hij traint op een speelse manier en blijft altijd respectvol.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader plus
Hij traint op een speelse manier en blijft altijd respectvol.
Afvalbrengstation Reinis Reiniging
medewerker
Fijne dynamiek, sterke interactie met de groep.
Reinis Reiniging
Chauffeur/belader
Toegewijd, professioneel en veel kennis.
Afvalbrengstation Reinis Reiniging Spijkenisse
Beheerder
Onwijs toffe gast, respectvol en begripvol, waardeer het ook dat er grapjes gemaakt mochten worden.
Ballorig Speelparadijs Utrecht
Vestigingsmanager
Zeer geduldige man, straalt rust uit en legt alles goed uit.
Ballorig Speelparadijs Enschede
Supervisor
Hij was hard als het moest maar ook geruststellend als het kon!
Ballorig Speelparadijs Tilburg
Medewerker
Ik voelde me veilig en ik werd persoonlijk begeleid, heel fijn!
Ballorig Speelparadijs Arnhem
Vestigingsmanager
Mike is heel meelevend en invoelend.
Ballorig speelparadijs Hoorn
Vestigingsmanager
Mike is goed in zijn vak en rustig, heel fijn om naar te luisteren.
Ballorig Speelparadijs Groningen
Supervisor
Duidelijk in zijn uitleg en goede ondersteuning.
Algemene beoordeling
Alle Mike Kuyt Trainingen bij elkaar worden gemiddeld met een 8.9 beoordeeld.
Kompas Veiligheidsgroep
De inzet van Mike draagt positief bij aan het (leer)rendement van de cursus. De cursisten zijn erg enthousiast over zijn aanpak! 
Betty Eisma
Praktijkeigenaar ‘Vanzelfsprekend’
Door de combinatie van theoretische kennis van de egoposities, een jarenlange ervaring als acteur en een goed inzicht in de menselijke communicatie, is hij als trainer en trainingsacteur beslist een toegevoegde waarde voor elke opleiding, cursus of training
Boni Supermarkten
Iedereen was erg enthousiast over de werkwijze en inzet van Mike 
Igor Mosterd
Span Organisatie en Advies
Mike's vrolijke maar ook zeer gedegen manier waarop hij zijn rol als co-trainer en trainingsacteur oppakt, werkt buitengewoon goed en leidt tot hoge scores en klanttevredenheid.

Inzet van agressie trainers onder andere bij:

Klik hier voor een totaaloverzicht

Mike Kuyt Trainingen
Anti-agressietrainingen op maat

Terborchlaan 16, 1816 LD Alkmaar
T: 06 -40 73 26 77
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.